• Contact

    Martin Huizinga

    Martin Huizinga

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    06 51322574

  • Contact

Gastheer / -vrouw

Als gastheer of gastvrouw werk je vooral in restaurants waar je gasten begeleidt en adviseert. Je bent thuis in de vaktechniek en beschikt bovendien over voldoende sociale en commerciële vaardigheden. Daarnaast verwerk je gegevens in de administratie en voer je voorbereidende en afsluitende werkzaamheden uit.

Het onderdeel Voorraadbeheer wordt binnen het leerbedrijf op een kwalificerende manier uitgevoerd. Wij zijn dit jaar met een pilot begonnen. De eerste reacties zijn zeer positief. 

Klik hier voor de opleiding >>> Gastheer/Gastvrouw  niveau 2 BBL.

Klik hier voor de opleiding >>> Gastheer/Gastvrouw niveau 2 BOL.

 

 

Documenten

pdf 01_Jaarlijn Gastheer/vrouw Populair

Door 116 downloads

Aan het begin van het schooljaar reiken wij de jaarlijn uit. Daarmee is het voor de studenten en voor de leerbedrijven duidelijk welke onderwerpen er gedurende het schooljaar en de gehele opleiding worden aangeboden. 

pdf Takenkaart niveau 2 ghv 1. Populair

Door 949 downloads

Deze takenkaart zal binnenkort worden vervangen door de techniekenlijst uit examenwerk.praktijkbeoordelen.nl . Er wordt binnen examenwerk gewerkt aan een update binnen de digitale omgeving. 
Wij vinden het belangrijk dat de verschillende technieken in zoveel mogelijk erkende leerbedrijven worden aangeleerd en stimuleren de studenten om jaarlijks van stage -werk/leren baan te wisselen om zoveel mogelijk bedrijven te zien in de opleiding.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief