Skip to main content

Studenten Zadkine klaar om te schitteren

  • Geschreven door Martin Huizinga
     op 25 maart 2024

Het zijn spannende tijden voor een aantal studenten van het Zadkine Horeca College. Zij bereiden zich momenteel intensief voor op een reeks uitdagende wedstrijden die de komende weken op de agenda staan. Tijdens deze wedstrijden krijgen zij de kans om op nationaal en internationaal niveau te schitteren in hun vakgebied, en hun vaardigheden te presenteren aan een wereldwijd publiek.

Bols Bartending Cup

Op 27 maart zullen twee studenten van de 010 Bar Academy, Jessica van Kuik en Louise Jobin, deelnemen aan de prestigieuze Bols Bartending Cup in Amsterdam. Hier zullen ze in een vriendschappelijke competitie alle aspecten van het bartenden laten zien. Vorig jaar wonnen onze studenten deze competitie en het is aan Jessica en Louise om dit jaar hun vaardigheden te tonen en de titel te verdedigen.  

AEHT Youth Parliament

Duncan Starrenburg van de opleiding Manager Ondernemer Bar zal van 2 tot 6 april afreizen naar Ferrara in Italië. Tijdens het AEHT Youth zal hij zijn debatvaardigheden inzetten en strijden voor de prestigieuze titel van voorzitter van het jeugdparlement.

Talent van de Toekomst

Op 15 april vindt in Vianen de competitie het Talent van de Toekomst plaats. Sofie van Leeuwen, student van de opleiding International Hotel Management en Lauryn van Ooststroom, van de 010 Bar Academy vertegenwoordigen Zadkine bij het onderdeel Restaurant Service. Deze jaarlijkse wedstrijd daagt mbo-studenten uit op het gebied van gastvrijheid, presentatievaardigheden, vak- en productkennis, en wijn-spijscombinatie. 

G&T Cup

Van 16 t/m 18 april gaan Nick Teerds en Dorus Vogels, twee studenten van de opleiding Manager Ondernemer Bar, samen met Louise Jobin van de 010 Bar Academy, de competitie aan in Bled, Slovenië. Ze zullen daar hun talenten laten zien tijdens de 18e editie van de cocktailcompetitie van de G&T Cup.

Concorso Bartolomeo Scappi

Van 22 tot 26 april neemt student Jessica van Kuik deel aan de wedstrijd Concorso Bartolomeo Scappi in Italië. Ze zal haar vaardigheden laten zien in de categorie Bartending. 

Tijdens deze wedstrijd doen ook twee studenten van andere colleges mee. Student Maria Lorenzini van het Brood & Banket College zal Zadkine vertegenwoordigen op het gebied van Pastry. Stacey Boot van het Travel & Leisure College zal deelnemen aan het onderdeel Tourist destinations.  

Schitteren in competitie, excelleren in Talent

Deze wedstrijden sluiten naadloos aan bij de strategie van Zadkine om elke student te laten excelleren op zijn of haar niveau. Ze bieden onze studenten een unieke kans om te laten zien waar zij goed in zijn en hun talenten te laten schitteren. We zijn enorm trots op hun deelname en kijken vol verwachting uit naar hun prestaties. We wensen al onze deelnemers en hun begeleiders veel succes.

Wil je op de hoogte blijven van hun avonturen? Hou dan onze social mediakanalen in de gaten!