Skip to main content

Op naar 2024

  • Geschreven door Arie-Jacob Brokking
     op 22 december 2023

Beste praktijkopleiders,

Tijdens dit schrijven zit ik als docent in de laatste werkdagen van 2023 maar met de wetenschap dat er nog  veel werk ligt te wachten in de verschillende bedrijven.

Ik wil op deze wijze iedereen bedanken voor zijn/haar inzet om onze studenten het mooie horeca vak te leren en ze daarin te begeleiden. 

Via examenwerk heeft u studenten van verschillende scholen mogen beoordelen. Ieder jaar zie ik een fikse vooruitgang daarin en ik merk bij een ieder in ieder geval welwillendheid om de beoordeling tijdig in te vullen. Een compliment waard naar alle praktijkopleiders.

Vooruitkijken !!

Ik kijk in de huidige onrustige tijd liever niet teveel terug maar graag positief vooruit en begrijp dat dit bij velen het geval is.

We gaan weer een stagemarkt organiseren en zijn op zoek naar een juist moment en een juist locatie daarvoor. Verder zullen we ons doel: De BPV in de HORECA bedrijven te Zuid-Holland reguleren en zoveel als mogelijk via de verschillende scholen dit gelijk te stemmen. Ik zie gelukkig heel vaak dezelfde bezoekformulieren terug in de bedrijven en de in examenwerk geüploade opdrachten/technieken.

Redenen om trots te zijn op onze trouwe club mensen die met ondersteuning van de verschillende scholen kunnen deelnemen in deze klankbordgroep.

Kortom we gaan met veel optimisme het nieuwe jaar in.

Ik wens, mede namens de andere leden, iedereen  een gezond nieuwjaar toe en graag tot ziens in de leerbedrijven.

Namens de klankbordgroep Zuid-Holland

Arie-Jacob Brokking, voorzitter