Skip to main content

Meedenken met Wijs In Werk bij Albeda Horecacollege

 • Geschreven door Webmaster
   op 22 december 2023

Heeft u ook een mening over het horecavakonderwijs en heeft u ideeën hoe dit verbeterd kan worden? Dan horen wij graag uw mening!

Een veranderende wereld vraagt om nieuwe inzichten en nieuwe manieren van samenwerken. Zo ook de wereld van onderwijs. Binnen de horecaopleidingen is er een nadrukkelijke relatie tussen de opleiding, de leerbedrijven en de studenten, ieder met een eigen belang en perspectief. Het event ‘Wijs in Werk’ brengt de drie partijen op een (inter)actieve manier met elkaar in gesprek. Zo leren we elkaars belangen en wensen beter te (h)erkennen. Het resultaat van het event is een actieplan om meer rendement te halen uit de samenwerking tussen de ROC’s, de studenten en de leerbedrijven. Wilt u meedenken en meebouwen aan een vernieuwde manier van samenwerken, wilt u invloed hebben op het lesaanbod, de stageperiodes, wilt u een betere aansluiting van leren op werken, wilt u meewerken aan een betere toekomst voor de horecabranche? Doe dán mee aan “Wijs in Werk”.

Bijeenkomst voor alle horeca opleidingen binnen Albeda.

 • Datum:

  Dinsdag 6 februari 2024

 • Aanvang:

  10:00 uur start van het debat

 • Einde:

  12:30 uur aansluitend lunch

 • Locatie:

  Albeda Baljuwstraat Rotterdam

Heeft u vragen over onze horecaopleidingen of over het event WIJS in WERK stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..