Skip to main content

Eerste kennismaking SBB stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

nieuwe hs sbb

Van Kenwerk naar SBB

Op 1 augustus 2015 gaat de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven van start. Vanaf deze datum neemt SBB de wettelijke taken van Kenwerk over. Bij de overgang naar de nieuwe samenwerkingsorganisatie hoort ook een vernieuwde huisstijl.

De kleur rood van het vernieuwde logo staat voor energie. Dit benadrukt de wendbaarheid, veerkracht en de verbindende rol van de nieuwe samenwerkingsorganisatie als het gaat om beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Het vernieuwde kleurenpalet verbeeldt daarnaast de dynamiek van de samenwerking tussen de partijen.

 SBB voert de nieuwe huisstijl stapsgewijs in. Dit betekent dat in de aanloop naar 1 augustus steeds meer nieuwe on- en offline communicatie-uitingen, bijvoorbeeld drukwerk en websites, in de vernieuwde huisstijl verschijnen. Na 1 augustus 2015 zijn alle middelen in de nieuwe stijl omgezet.

Eerste kennismaking SBB

Kenwerk zal u de komende tijd informeren over SBB middels een flyer. Ook kunt u al kennismaken met de nieuwe organisatie http://www.s-bb.nl/

Wat is er nu al veranderd voor u als leerbedrijf?

Bij een BBL leerling ontving u van school een digitale verklaring (handtekening van Kenwerk) voor de Beroepspraktijkvormingsovereenkomst. Deze heeft u o.a. nodig voor de aanvraag van de subsidie praktijkleren. Van 23 maart t/m 1 augustus 2015 ontvangt u deze digitale verklaring niet meer. Alle contracten die vanaf 23 maart door de school worden opgesteld zullen fysiek door een adviseur van Kenwerk worden ondertekend.Dit heeft te maken met het overzetten van de website van Kenwerk naar SBB. Als u vragen hierover heeft neem dan gerust contact op met Kenwerk 079-3601500

Flyer SBB

  • Aangemaakt op .