Conferentie beroepspraktijkvorming in de regio Zuid-Holland: Heb jij een groot hart voor een passende bpv?

Op dinsdag 14 februari 2023 vindt de regionale conferentie passende beroepspraktijkvorming (bpv) in de regio Zuid-Holland plaats op de Albedalocatie Lutonbaan. De beroepspraktijkvorming is voor studenten in het mbo een belangrijk onderdeel in de opleiding. Zonder stage- of leerwerkplek immers geen mbo-diploma. Voor mbo-studenten met extra ondersteuningsbehoefte is het leren op de werkvloer vaak een extra uitdaging. Dat geldt ook voor leerbedrijven, bpv-begeleiders, praktijkopleiders, RMC (Regionale Meld- en Coördinatiefunctie) en medewerkers van gemeenten. Samen gaan we in gesprek over hoe je de bpv-begeleiding tot een gezamenlijk succes kan maken.

Ben jij betrokken bij de beroepspraktijkvorming van mbo-studenten met extra ondersteuningsbehoefte in de regio Zuid-Holland? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan de conferentie ‘Passende bpv in Zuid-Holland’. Klik hier Meld je hier aan!

Tijdens de conferentie gaan we samen aan de slag. Het programma is zo opgezet dat het voeren van een constructieve dialoog met elkaar centraal staat. We halen successen en inspiratie voor nieuwe ideeën en oplossingen op die we na afloop met iedereen delen.

Programma
12:00 uur – 13:00 uur Inlooplunch
13:00 uur – 13:20 uur Opening & welkom
13:20 uur – 14:00 uur College Tour met (ex-)studenten in de hoofdrol
14:00 uur – 14:45 uur Aan de slag in groepjes
14:45 uur – 15:00 uur Pauze
15:00 uur – 15:55 uur Aan de slag in groepjes
15:55 uur – 16:15 uur Wrap up
16:15 uur – 17:00 uur Borrel

Voor wie: leerbedrijven, BPV-begeleiders, gemeenten, RMC, BPV-coördinatoren, praktijkbegeleiders, beleidsmakers, mbo-studenten en iedereen die geïnteresseerd is in passende beroepspraktijkvorming voor studenten met extra ondersteuningsbehoefte!

Deze conferentie wordt georganiseerd door werkgroep 4 passend onderwijs mbo (initiatiefnemer van het BPV-handboek), Albeda en MBO Rijnland.

Locatie: Albeda Rotterdam The Hague Airport College | Lutonbaan 9 | 3045 AZ in Rotterdam (goed bereikbaar met het OV).​​​​​​

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief