Deelnemers Stagemarkt steunen Oekraïne met geldbedrag en alle prijzen zijn uitgereikt!

Het is alweer even geleden maar de stagemarkt bij op 7 maart was een groot succes! Ruim 500 studenten waren aanwezig in Hotel Wings van de Fletchergroup om kennis te maken met hun toekomstige leerbedrijven. Studenten konden meedoen met een quiz via hun smartphone hiermee konden mooie prijzen worden gewonnen. Aan de winnaars zijn afgelopen weken de prijzen uitgereikt door de diverse scholen. Wij bedanken alle bedrijven die een prijs beschikbaar hebben gesteld. Klik hier voor een videocompilatie met de gelukkige winnaars

Tijdens de stagemarkt konden studenten met hun kennismakingsgesprekken ook geld ophalen voor giro 555 ‘Samen in Actie voor Oekraïne’. Het opgehaalde bedrag zou door deelnemende scholen van de Regio Klankbordgroep worden verdubbeld. In totaal is nu 1500 euro opgehaald en overgemaakt op giro 555.

Na dit succes willen we in het nieuwe schooljaar opnieuw een stagemarkt organiseren op maandag 17 oktober. Hiervoor zullen metname eerstejaars studenten en studenten zonder stage worden uitgenodigd. Deze groep heeft gekozen voor de horeca. Dus een mooie kans uw bedrijf te profileren aan deze nieuwe generatie horecamedewerkers. Noteer de datum alvast in uw agenda. Bij interesse kunt u alvast een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Medio september sturen wij een inschrijfformulier.

Wij bedanken iedereen voor hun deelname en hopen jullie te mogen ontmoeten bij een volgende stagemarkt.

Goede zomer toegewenst!

Namens de leden van de Regio Klankbordgroep Zuid-Holland

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief