Goud voor Isabel en Lleili van Albeda Startcollege horeca Hellevoetsluis!

Albeda Startcollege studenten Isabel Riveros Ortellado en Lleili Aquino Alcantara hebben goud gewonnen! Zij mogen zich beste vakvrouw van Nederland Assistent horeca noemen! In de Jaarbeurshallen te Utrecht was op vrijdagavond 1 april de uitreiking van de medailles waaraan 600 finalisten uit het hele land deelnamen.

13 studenten van Albeda namen deel aan de finale en Kiran Bihari (Juridisch dienstverlener), Megan Bossche (International event management studies), Leendert Rietveld (Ondernemer retail) gingen met een bronzen plak naar huis.

Voorbereiding
Docent/begeleider Güvenç Ayaz heeft Isabel en Lleili gedegen en uitgebreid voorbereid. Met name de onderdelen waarop gescoord moest worden; planning, werkvoorbereiding, tijdmanagement, kleur en presentatie, textuur, smaak, (werk)ruimtes bedrijfsklaar maken , uitserveren, samenwerking, communiceren, feedback geven, taakverdeling , veiligheid, hygiëne, ordelijkheid en persoonlijk functioneren. Veel vaardigheden die belangrijk zijn in de wedstrijd maar natuurlijk ook als zij straks de arbeidsmarkt op gaan.

Isabel en Lleili waren ontzettend zenuwachtig voor uitslag en toen ze hoorden dat ze de eerste plaats hadden behaald waren ze uitzinnig van vreugde. Güvenç  Ayaz stond te springen voor het podium en was terecht zo trots als een pauw op zijn toppers. Net als alle medewerkers Albeda Startcollege!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief