Nieuwe voorzitter Regio Klankbordgroep Zuid-Holland is gestart

De nieuwe voorzitter Arie-Jacob Brokking heeft per 1 september de voorzittershamer overgenomen van Rob Lionarons.

Aan het einde van schooljaar 2020-2021 heeft Rob afscheid genomen van zijn actieve rol binnen het Mondriaan en tevens ook zijn taak als voorzitter van de Regio Klankbordgroep Zuid-Holland neergelegd. Wij danken Rob hartelijk voor zijn grote inzet en inspiratie voor de klankbordgroep. Rob is een kleurrijk persoon die we zeker gaan missen.

De nieuwe voorzitter is Arie-Jacob Brokking, werkzaam als bpv-coördinator bij mboRijnland.

Hij is inmiddels al zes jaar nauw betrokken bij de Regio Klankbordgroep Zuid-Holland en heeft zeer veel ervaring binnen het horecaonderwijs. Daarnaast is hij ook betrokken bij de bakkerijopleidingen. Arie-Jacob is oprecht betrokken bij het wel en wee van studenten en praktijkopleiders. Dus in Arie-Jacob hebben we een zeer geschikte opvolger gevonden voor het voorzitterschap. De aangesloten leden van de Regio Klankbordgroep Zuid-Holland wensen hem veel succes met deze mooie taak.

Er staat ook voor het komende schooljaar weer veel op stapel voor de klankbordgroep. Bv. de onlinetraining voor examinatoren, de Wijs in Werk sessies in de verschillende scholen en natuurlijk de stagemarkt op 7 en 8 maart 2022 voor bedrijven en onze studenten. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, het imago van de sector en de veranderingen in het onderwijs op de voet. Wij blijven ons inzetten voor een goede afstemming tussen onderwijs en bedrijfsleven in onze regio.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief