Skip to main content

Oproep! Bewijs Chris van Esch de Laatste eer.

  • Geschreven door Martin Huizinga
     op 16 juni 2021

In Memoriam Chris van Esch

Op 16 juni ontvingen wij het droevige bericht dat vannacht Chris van Esch is overleden.
Chris was jarenlang werkzaam bij het onderwijsteam van de Horeca vakopleidingen als teamleider en maakte daarmee onderdeel uit van het managementteam van in der tijd Zadkine HTFD.

Chris en zijn vrouw Saskia waren één van de bekende gezichten binnen het Benthemplein. Saskia was vooral te vinden bij de reserveringsbalie en Chris bij zijn docenten in het restaurant. Nooit te beroerd voor een praatje of een glaasje aan het einde van een schooldag. Wij wensen Saskia en naaste familieleden ongelofelijk veel sterkte en kracht toe om dit verlies te verwerken.

Vanwege de maatregelen omtrent Covid 19 is het helaas niet mogelijk om allen die Chris de laatste eer zouden willen bewijzen, de dienst bij te laten wonen.

Om Chris de laatste eer te kennen bewijzen roepen wij iedereen op om op maandag 21 juni om 14:00 uur naar het Crematorium te komen aan de Maeterlinkweg 101, 3084 KD te Rotterdam en erehaag te vormen bij de ingang van het Crematorium van (oud) collega’s en/ of (oud) studenten, en overige belangstellen.

Het zou een prachtige laatste groet zijn naar Chris die zoveel heeft betekend.
Het staat je vrij om in kokstenue of bedieningskleding te komen.
We verwachten dat de begrafenisstoet rond 14:15 uur zal arriveren.

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel belangstellenden wij kunnen verwachten verzoeken wij u hier uw gegevens achter te laten.

Crematorium Yardenhuis van Rotterdam Maeterlinckweg 101
3084 KD Rotterdam

Namens alle collega's van Zadkine HTFB.